„Cu cât un copil a văzut și a înțeles mai mult, cu atât vrea el să vadă și să înțeleagă mai mult.” — Jean Piaget

Impactul tehnologiei asupra dezvoltării abilităților de comunicare ale copiilor.

Aceasta este tema pe care îmi doresc să o dezbatem în cadrul Conferinței Holistice de Comunicare Modernă.

Care sunt avantajele și dezavantajele tehnologiei și cum facem diferența între limbaj și vocabular și comunicare? Ce educator alegem pentru copilul nostru, când vine vorba de comunicare? Iată câteva subiecte pe care îmi doresc să le ating în cadrul prezentării mele.

Conferința va avea loc în data de 30 ianuarie, 2023, de la ora 18. Vom fi în direct pe Zoom, Facebook și Youtube.

Îți las link-ul de înscriere gratuită la conferință și invitația video. Te aștept cu drag și bucurie! https://www.holisticacademy.ro/inscrieri/madalina-orian/


Îţi mulţumesc pentru că ai citit acest articol! Dacă ai primit acest mesaj de la un prieten şi nu eşti încă abonat, poţi face asta cu un click aici. Dacă tu consideri utilă informația prezentată pentru altcineva, nu ezita să distribui. De asemenea, te invit să vizitezi şi site-ul cărţilor mele, cu o apăsare aici.

Previous articleZiua Scrisului de Mână
Next articleCu o floare începe primăvara
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here