„Cea mai înaltă alegere este aceea care produce cel mai mare bine pentru tine.” (Neale Donald Walsch)

Sursa foto: Facebook

O știm cu toții. Când suntem părinți, facem alegeri și pentru copiii noștri. Cea mai bună alegere? Urmărim binele cel mai înalt al copilului. Care o fi acela? E cel în care intuiția ne șoptește că e bine.

Mie îmi place să spun că atunci când e vorba de copii, e bine să facem alegere din iubire. Trecând totul prin filtrul iubirii, nu avem cum să greșim.

La mulți ani 2 0 2 3!

Îmi doresc ca acest an să fie cel mai bun pentru tine de până acum.

Sunt sigură că același lucru îi dorești și copilului tău. Dacă ai un copil cu vârsta între 11-14 ani, te invit să vă alăturați programului „Be All You”. Este un program care se desfășoară pe parcursul unui an întreg. E un program holistic complex, care abordează copilul în plenitudinea lui. Vine să fie ajutor copilului nu doar pentru a face față provocărilor școlare. Își dorește să antreneze copilul pentru provocările vieții. Iar mentorii acestui program sunt unul și unul. Scrie-mi și-ți pot oferi un cod de înscriere în program.

Cum a fost 2022 pentru tine? Cât de repede a trecut? Cu ce ai rămas bun din 2022 și ce lași în urmă? O tradiție din bătrâni spune că în primele 12 zile ale anului pregătim întregul an care urmează. Cum ne pregatim zilele astea?

Îti doresc un 2023 magic, armonios și cu creștere continuă!

_________________________________________

Îţi mulţumesc pentru că ai citit acest articol! Dacă ai primit acest mesaj de la un prieten şi nu eşti încă abonat, poţi face asta cu un click aici. Dacă consideri utilă informația prezentată pentru altcineva, nu ezita să distribui. De asemenea, te invit să vizitezi şi site-ul cărţilor mele, cu o apăsare aici.

Previous articleMOTIV de viață
Next articleProgramul și comunitatea „Vorbire pură și simplă”
Mădălina Orian
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

1 COMMENT

  1. Neale Donald Walsch ne reaminteste ca cea mai buna alegere pe care o facem este aceea care produce cel mai mare bine pentru noi. Un bine care provine din iubire si intelepciune. Acest an sa-ti fie un an al alegerilor bune, iar tu sa fii in puterea ta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here