Sursa foto: Freepik (New Year 2023 rabbit sign icon illustration)

Scumpă cititoare, dragă cititorule,

Suntem aproape de a încheia încă un an. M-am tot gândit ce să scriu astăzi. M-am hotărât. Îți scriu câteva rânduri motivaționale. Îți ofer un MOTIV de viață.

Așa că,

M – mai bine (pentru că mereu se poate mai bine)

O – optimism (noi alegem lentilele ochelarilor cu care privim viața)

T – timp (ca să nu uităm să ne bucurăm de timpul prezent, să onorăm trecutul și să privim cu speranță spre viitor)

I – iubire (baza a tot și a toate)

V – viața în sine

Mulțumesc pentru că mi-ai fost alături în acest an! Te salut cu bucuria faptului de a fi împreună și în 2023! La mulți ani!

P.S. 2023 e anul iepurelui de apă în zodiacul chinezesc

P.S.2. Formula de adresare „Scumpă cititoare, dragă cititorule” o folosește autorul Stefano Benni în cartea „Din toate bogățiile”. Mi-a plăcut, am împrumutat-o.

Previous articleAtașamentul favorizează dezvoltarea limbajului copiilor
Next articleProgram holistic pentru copii „Be All You”
Mădălina Orian
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here