-Alo! Bună ziua! Sunt Mădălina. A comandat doamna N. un set de cărți la editura Quarto?

-Da, v-o dau acum pe soția mea. Ea e cea care a comandat.

Așteptând ca doamna N. să preia apelul telefonic de la soțul ei, simțeam cum inima îmi bătea puternic. Mi-am pus instinctiv mâna pe piept, ca și cum aș fi încercat să-mi oblig inima să rămână la locul ei. Era prima dată când urma să vorbesc cu una dintre cititoarele mele.

-Alo! s-a auzit vocea doamnei N. la celălalt capăt al firului virtual.

-Bună ziua! Sunt Mădălina, autoarea seriei Logo-armonia de acasă. Vreau să vă trimit seria de cărți pe care ați comandat-o. M-au sunat de la editură și mi-au spus că nu mai sunt cărțile pe stoc. Vreau să vă trimit un set de la mine.

Am spus toate astea aproape fără să respir.

-Vai, ce surpriză mi-ați făcut!!! îmi spune doamna N. Mă simt atât de onorată că m-a sunat chiar autoarea! Nu mă așteptam la așa mare surpriză!

Acum am putut simți că inima mea bate mai tare ca oricând. Au urmat câteva minute foarte intense. Doamna N. mi-a povestit de ce își dorește seria mea atât de mult și care sunt provocările pe care ea le trăiește. Iubirea pentru copiii noștri ne-a unit în câteva momente de destăinuiri intense. Au fost câteva clipe de autenticitate, în care sufletele noastre au vibrat pentru același scop.

Cam așa s-au desfășurat câteva minute de interacțiune cu o cititoare de-a mea. După ce am închis telefonul, mi-am dat seama de un lucru. Dacă mesajul cărților mele a ajutat chiar și o persoană, a meritat tot parcursul de la scriitor la autor.

 

Aș spune că, dacă simți că ai un mesaj de transmis, chiar dacă e o singură propoziție, trimite-l în lume! Nu știi, în ce colț al lumii, cineva așteaptă mesajul tău!

Săptămâna aceasta este una a magiei. Pentru că așa a fost și în articolul de luni. Așa că, îți doresc o săptămână magică în continuare!

_________________________________________

Îţi mulţumesc pentru că ai citit acest articol! Dacă ai primit acest mesaj de la un prieten şi nu eşti încă abonat, poţi face asta cu un click aici. De asemenea, te invit să vizitezi şi site-ul cărţilor mele, cu o apăsare aici.

Previous articleBagheta magică a vindecării
Next articleCând mergem la logoped?
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

3 COMMENTS

  1. Vreau doar sa spun ca sunt foarte nou in bloguri si ca am savurat cu adevarat site-ul tau web. Mai mult decat probabil, este probabil sa va marcati site-ul web . Vii uimitor cu articole si recenzii superbe. Cu respect pentru partajarea paginii dvs. web.

  2. Cât de frumos! Sunt sigură că amândouă ați trăit emoții similare. Cât despre seria ta și mesajul pe care îl transmite, este de-a dreptul magică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here