“Sunt două feluri de a-ţi trăi viaţa: unul, de a crede că nimic nu este un miracol; al doilea, ca şi când totul este un miracol.” – Albert Einstein

Te salut într-o zi miraculoasă! E ziua solstiţiului de iarnă. Acesta e momentul care marchează începutul creşterii luminii soarelui fizic. Este ziua cea mai întunecată din an şi vine să anunţe faptul că, de acum, întunericul scade în puteri iar Lumina e cea care va triumfa. Păi nu e asta miraculos ?

Anul 2021 a fost un an fantastic şi mă pregăteam să trag o linie. E anul în care a apărut seria „Logo-Armonia de acasă” şi site-ul pe care navigăm împreună în acest moment. Prin intermediul lor mi-am dorit să-ţi fiu alături cu informaţii din sfera logopediei şi psihopedagogiei speciale dar şi cu gânduri şi idei pe sufletele noastre. Şi îţi mulţumesc pentru că îmi eşti alături!

Dar, a apărut ceva care a venit să-mi arate că anul 2021 ÎNCĂ este un an fantastic. A apărut cartea „Însemnările a 101 mămici fantastice”. Este o cartea la apariţia căreia eu am contribuit şi între coperţile ei regăseşti şi povestea mea.

E fantastic să vezi că mai sunt cel puţin 100 de femei ca şi tine! Toate sunt femei cu superputeri care fac o grămadă de lucruri într-o zi! Şi când simţi că te lasă puterile e suficient să deschizi cartea, să citeşti una dintre poveşti şi, brusc, îţi dai seama că nu eşti singură. Iar asta, ştiu că îţi dă curaj şi putere ca să mergi mai departe.

Cartea e potrivită pentru a fi oferită în dar, de Crăciun (pentru tine sau pentru o altă femeie dragă), mai ales că toată luna decembrie are transport gratuit.

Acum, vreau să îţi urez să ai parte de un Crăciun armonios, plin de speranţă şi te las în Lumină!

Previous articleLasă-mă să învăţ, aşa cum ştiu eu! – Andreea Baciu
Next articleActivităţi pentru sărbători armonioase
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here