Atunci când am făcut rubrica ”Oameni faini” pe site-ul acesta, m-am gândit la toți oamenii minunați care mă înconjoară. Știam că aici vreau să vorbesc despre toți profesioniștii cu suflete uriașe. Oameni pe care îi recomand oricând, oricui are nevoie. Și știu că avem nevoie de astfel de persoane în viața noastră! Hai să ți-o prezint pe Eva Anca!

Sursa foto: Facebook
Cine e Eva?

Pe Eva am cunoscut-o ca redactor la editura Quarto. Ea a fost prima care a citit și corectat seria Logo-armonia de acasă. Am simțit că a făcut asta cu profesionalism dar și multă pasiune. E și blogger, scriitoare de conținut și autoare. Povestirea ei, „Ghicitoare în vreme de război”, a fost inclusă în Antologia „Petale Scrise. Povestiri cu final neașteptat”. Poți vedea cartea aici.

După ce a parcurs cărțile mele, Eva a ales un mesaj din volumul I, capitolul 2: Copilul special. Acesta e postat pe logoarmonia.ro și îl poți citi sau îl poți asculta. Te îndemn să-ți pui căștile în urechi și să te bucuri de vocea Evei!

Ce mai…oriunde lucrează Eva se vede și se simte. E un om cu o energie deosebit de frumoasă și un suflet uriaș. Recent am avut ocazia să ne vedem, și dincolo de mediul online, și să ne strângem în brațe. A fost o bucurie pentru sufletele noastre! Mulțumesc Eva pentru că ești unul dintre oamenii minunați din viața mea!

Pe Eva o poți găsi pe viațadeblogger.ro și pe randurileevei.ro.

Să fii bine, mereu înconjurat de oameni faini!

Previous articleLogo-Armonia de Acasă
Next articlePuterea intenției – Dr. Wayne W. Dyer
Mădălina Orian
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here