După cum știi deja, sunt autoarea seriei Logo-Armonia de Acasă. Am pus în această serie mesaje care pot veni în sprijinul părinților de copii speciali. Cărțile au ajuns repede la cei care aveau nevoie și am început să primesc foarte multe feedback-uri din partea cititorilor. M-am bucurat de fiecare în parte! Mereu mi-am dorit ca mesajele cărții să ajungă la cei care au nevoie să le citească. Dacă un singur cititor e atins de aceste cărți ca de aripa unui înger, sufletul meu se expandează de bucurie!

Așa că, m-am gândit să nu mă bucur doar eu de părerile cititorilor. Vreau să le împărtășesc, pe toate, cu tine! Poate, atunci când asculți un mesaj spus de cineva care s-a bucurat de el, îți vei da seama că acel mesaj este pentru tine.

Așa a apărut site-ul logoarmonia.ro

În acest loc vor poposi toate mesajele de la cititori. Pot să fie mesaje video, audio sau text. Fiecare va contribui la crearea acestui site prin adăugarea unui mesaj din seria Logo-Armonia de Acasă. Cred atât de tare în mesajele acestor cărți încât îmi doresc să ajungă în forma cea mai potrivită la toți cei care au nevoie de ele.

Astăzi te invit să arunci un ochi pe site-ul logoarmonia.ro. Poți să asculți, să citești sau să vizionezi câteva fragmente ale cărților. Te rog să te servești cu ceea ce e pentru tine! În primul volum vei găsi povestea mea și felul în care am gestionat eu momentul în care am aflat că am un copil special. Al doilea volum este cel în care am adunat cât mai multe exemple logopedice practice, din experiența mea de acasă, cu cei doi copii ai mei.

Îmi doresc să fiu aproape de părinții care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

Te invit pe site-ul logoarmonia.ro ! Dacă ai citit deja cărțile seriei și a fost un mesaj care te-a impresionat, acum poți să îl împărtășești cu alții în forma pe care ți-o dorești.

Lectură plăcută!

Previous articleRolul motricității în dezvoltarea limbajului la copiii cu TSA
Next articleEva Anca – Un Om fain din viața mea
Mădălina Orian
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here