Sursa: logoarmonia.ro

În săptămâna care a trecut, seria “Logo-Armonia de acasă” a apărut pe agenţia de presă Aşii Români. Mare bucurie să văd că “puiul meu” ajunge la românii de peste hotare. În Germania, mai exact. Articolul îl găseşti aici. E scris în limba română :).

În această serie am adunat experienţa mea, ca părinte special şi povestea familiei mele dar şi experienţa mea ca terapeut al limbajului. Sunt cărţi valoroase, scrise cu foarte mult drag şi pasiune.

Pentru ultimele bucăţi ale seriei, am hotărât să facem o reducere de 25%, până pe data de 8 mai. E cea mai mare reducere oferită seriei! Mulţumesc Mirelei Carmen Stancu pentru generozitatea ei şi pentru bucuria de a primi mai mult decât am sperat. Îmi doresc să lichidăm stocul până atunci, pentru a face loc noilor proiecte care vin cu o energie nouă.

Până pe 8 mai, poţi achiziţiona seria “Logo-Armonia de acasă” cu 25% reducere! Intră pe edituraquarto.ro şi foloseşte codul doar-madalina25 pentru a beneficia de reducere.

Codul se aplică pachetului care conţine cele două cărţi şi se poate comanda de aici sau separat, pentru fiecare volum.

Volumul 1 se poate achiziţiona cu un click aici.

Volumul 2 ai ocazia să îl achiziţionezi de aici.

Să avem o săptămână armonioasă!

_________________________________________

Îţi mulţumesc pentru că ai citit acest articol! Dacă ai primit acest mesaj de la un prieten şi nu eşti încă abonat, poţi face asta cu un click aici.

Acest articol a apărut în cadrul provocării “Cuvintele de luni”, din grupul “Viaţa de blogger”. Te invit să citeşti şi scrierile celorlalţi participanţi Ana Mareş – Pasiunea este limba artistului

Previous articlePăpădiile – resurse terapeutice naturale
Next articleSchimbându-ţi atitudinea, îţi schimbi destinul !
Mădălina Orian
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

5 COMMENTS

  1. Felicitări pentru articol, dar și pentru cărți! Mi se pare o dovadă de putere interioară atunci când o persoană se expune public cu toate experiențele sale, plăcute sau mai puțin plăcute, doar pentru a-i ajuta pe cei care trec prin ceva asemănător.
    De asemenea, sunt o persoană care acordă atenție coperții unei cărți, iar ale tale pot spune că nu sunt doar coperți, sunt emoție și dragoste pură față de copii și familie.
    Îți doresc o săptămână plină cu armonie și soare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here