Sub deviza acestui slogan văd eu întâlnirile Clubului mămicilor cititoare.

Săptămâna trecută, joi, a avut loc prima întâlnire a clubului de lectură în Câmpia Turzii. Ideea acestui fel de organizare este una inedită. Eram entuziasmată înaintea întâlnirii şi curioasă despre cum va decurge întâlnirea. Pot spune că a fost un moment firesc, natural.

Să-ţi povestesc…

Ne-am întâlnit câteva mămici, împreună cu fetiţele noastre. Fiecare a citit o carte care aştepta de mult timp, cuminte, să fie răsfoită. Am socializat, ne-am cunoscut şi am împărtăşit impresii despre cărţile citite, pasiuni sau “chestii” de mămici.

De ce am ales acest slogan?

“Schimbându-ţi atitudinea, îţi schimbi destinul”. Cred că fiecare obicei pe care îl avem influenţează felul în care se va desfăşura viaţa noastră ulterioară. Mereu suntem puşi în faţa unor alegeri. Dezvoltarea unui obicei este o chestiune de alegere la care se adaugă exercitarea voinţei. Nu e uşor să facem schimbări, dar avem şansa de a contribui la viaţa noastră într-un mod conştient. Avem ocazia de a ne întări voinţa.

Să-mi acord o oră pe săptămână în care să mă întâlnesc cu prietenele mele şi să citim, cred că e un obicei sănătos. Repet, schimbarea rutinei nu e uşoară, dar, în timp, poate aduce beneficii semnificative stării mele de bine. De asemenea, beneficiile cititului sunt numeroase.

Las câteva imagini, în care poţi vedea cum s-a desfăşurat prima întâlnire a Clubului mămicilor cititoare. Aşteptăm cu mare drag fiecare femeie care doreşte să ni se alăture. Întâlnirile au loc în fiecare zi de joi, de la ora 18. Schimbăm locaţiile pentru a descoperi locuri noi. Ne bucurăm de fiecare mămică pregătită să adopte un obicei sănătos!

La cât mai multe obiceiuri sănătoase!

Previous articleLogo-Armonia în Aşii Români
Next articleLenuţa – Mihai Dumbravă
Mădălina Orian
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here