În plină zi de sărbătoare îţi trimit gândurile mele de pace şi linişte. Îndemnul cel mai frumos al momentului, “Bucuraţi-vă!”, să îţi umple inima.

SURPRIZĂ!!! pentru mămici

După doi ani în care fiecare am stat în casele noastre, vin cu o propunere menită să ne aducă împreună (fizic). Îmi doresc tare mult ca să răspunzi cu un mare DA propunerii mele!

Îniţiativa a pornit din Oradea și îmi doresc să existe și la noi, în Câmpia Turzii. Propunerea e să înfiinţăm cea mai frumoasă comunitate a mămicilor cititoare care să se întâlnească săptămânal, să citească relaxate, să se susțină și să se motiveze reciproc! Merităm să evadăm din rutina zilnică măcar o oră și să ne încărcăm bateriile pentru provocările neîncetate din viața de mămică.

Ce zici, ne vedem la o cafea să citim liniștite? Dacă eşti mămică şi îţi place să citeşti, te aștept cu bucurie în fiecare zi de JOI, de la ora 18, într-o locaţie pe care îmi doresc să o stabilim împreună. E nevoie de un loc liniştit, în care să putem citi în tihnă.

Ce trebuie să aduci la tine?

– o carte care așteaptă demult să fie citită

– zâmbetul.

Ajută-mă să găsim împreună o locaţie frumoasă pentru o iniţiativă care merită aplaudată!

Sărbători cu bucurie în continuare!

Previous articleCare e valoarea ta?
Next articlePăpădiile – resurse terapeutice naturale
Mădălina Orian
Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează. Îmi doresc să fiu aproape de părinți care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here